(Danish)Use Visual Composer and Advanced Custom Fields for your next WP project – no coding required


Jeg er næsten ligeglad med hvilket tema du vælger, bare du vælger et med en rigtig god page builder – sådan en af dem hvor du kan ændre på strukturen for dit indlæg eller side, uden at skulle kode. Lige nu betyder det et tema med Visual Composer fra WPBakery. Her får du flest funktioner for pengene, og dermed flest muligheder for at gøre dit design til netop DIT design.

Visual Composer har ud af boksen nok at byde på, men en kæmpe underskov af add-ons sørger for at du kommer rigtig langt – og selvom kodning er sjovt, så er det nu engang indholdet det handler om, og den struktur vi skaber omkring det der er vigtig.

Når jeg har sagt Visual Composer, bliver jeg også nødt til at sige Advanced Custom Fields – evt. med et Custom Post Type plugin. Det er nemlig DejligLamas koncept som er udmøntet i et plugin: ACF-VC integrator plugin. Et problem som jeg selv stod med, kunne løses meget nemt med en mulighed for at trække Custom Fields ud i et Visual Composer grid, men den mulighed fandtes bare ikke – det gør den nu!

Målet er, at gøre det nemmere for dig at oprette nyt indhold med dine egne felter, og vise informationerne på en god måde for dine besøgende, uanset om det er løbesko, videofilm, bøger du har læst, kurser du afholder eller noget helt andet.

Mange ting passer bare ikke ind i “indlæg” typen.

Opskrifter har ingredienser og instruktioner, Bøger har udgivelses år, forfatter, genre osv., leverandører har adresser, serviceydelser og telefonnumre.

Et felt pr. information

Alle disse ekstra informationer er gode at sætte ind i felter, specifikt til deres type. Det giver nemlig dig mulighed for at opdele dit indhold ud fra disse informationer, og det giver dine besøgende en nem indgang til at finde lige netop det de søger fordi du både kan filtrere på det, men også sætte det op ekstra overskueligt med en Visual Composer.

Hvordan du kommer igang med Visual Composer, og hvordan du bruger Advanced Custom Fields er stof nok til et andet indlæg, men for at få dine nye informationer ud i Visual Composeren, er det nemmest at bruge det nye plugin der integrerer Advanced Custom Fields i Visual Composer.  Så er det lige så nemt at indsætte dine egne felter som det er at indsætte et billede.

Pluginet hedder ACF-VC Integrator, og du kan downloade det gratis på www.acf-vc.com

 

, ,

7 responses to “(Danish)Use Visual Composer and Advanced Custom Fields for your next WP project – no coding required”

  1. Jeg kan høre, at jeg slet ikke har fanget hvor meget man kan med de her plugins! Gad godt se en mere detaljeret gennemgang fra dig eller Bolette med de her ..

    Like

  2. Tak Bolette, det er DEJLIGT at vide at jeg har lavet noget der kan rykke SÅ meget! Du har fundet den perfekte balance mellem kunde-muligheder, som er blevet kraftigt forbedret med ACF, og så dine muligheder ift. design og opsætning med VC og Templatera – det er virkelig en tre-enighed der virker!

    Glæder mig til at se resultatet 🙂

    Like

  3. Fantastisk plugin. Jeg kan næsten ikke få armene ned af begejstring. Jeg har lige downloadet det igår, og leger nu med en kombination af det sammen med temaet Total, Visual Composer, Templatera, Custom Post Type og selvfølgelig Advanced Custom Fields.

    Modellen er: kunde sidder i en enkel backend og fylder projekter ind i Advanced Custom Fields, vælger en template i VC til visningen. Jeg kan via Templatera redigere globalt i alle projekterne uafhængigt af, hvad kunden laver. Det er så sjovt 🙂

    Tak for det!!!

    P.S. Ungerne er sure fordi kyllingen brændte på igår – og kl. er tolv og jeg har endnu ikke været i bad…

    Like

    • Bolette, I am also very excited to use this plugin!

      I would love to see your result as well, please keep us in the loop 🙂

      I am developing a large website for a credit union in the United States, and I want the client to be able to input content in custom fields so that I can change VC layouts and update all the pages.

      I think we are trying to accomplish a similar goal. I will keep you in the loop as well!

      Thank you so much Kåre for making this plugin available.

      Like

      • Thanks Ryan – please post a link to your solution once it’s ready to be shown 🙂

        Like

Leave a comment